Tolken op afstand

Voor korte opdrachten is het soms handig om een tolk op afstand in te zetten.

Hoe werkt het?
U kunt mij een berichtje of mail sturen met daarin de datum en tijd waarop u een tolk zou willen inzetten. Ik reageer dan zo snel mogelijk en indien ik beschikbaar ben, maken we contact via internet.

U kunt mij toevoegen op gmail: rubyjaberg@gmail.com of via skype: rubyjaberg

Op de afgesproken tijd maken we contact via webcam op gmail of skype. Het is belangrijk dat u beschikt over een snelle internetverbinding, een goede microfoon en een goede webcam. Voordat we beginnen testen we samen het geluid en beeld. U kunt mij de ruimte en de deelnemers laten zien.

Als de verbinding goed is en de communicatie goed verloopt, kunnen u en de deelnemers beginnen aan het gesprek. Ik maak gebruik van een koptelefoon zodat mijn handen vrij zijn om te gebaren. Vervolgens tolk ik het gesprek van Nederlands naar Nederlandse gebarentaal en andersom op vertrouwelijke wijze.

Na het gesprek ontvangt u per mail een uitvoeringsformulier met 15 minuten als minimum. Dit ondertekent u en stuurt het via de post terug. Hierbij machtigt u Menzis of het UWV om direct aan mij de tolkuren uit te betalen.

in het kort

  • U stuurt een berichtje of mail met daarin datum en tijd waarop u een tolk op afstand wilt inzetten
  • U krijgt van mij een bevestiging van de tolkafspraak
  • We maken contact via cam
  • Ik tolk het gesprek op vertrouwelijke wijze
  • U ontvangt per mail een uitvoeringsformulier, dat u per post retourneert.

telefoontolk